Referenties

Plaats een referentie


Plaats een referentie
U kunt hier een reactie schrijven over uw ervaring met onze service. Vul hierbij alle velden in.
Wat ben ik blij met ...

Op 04-08-2016 door Suzie Steegmans

Wat ben ik blij met mijn nieuwe website!
Al enige tijd ben ik bezig geweest om een website te laten maken maar zonder resultaat. Andreas heeft het heel snel voor elkaar gekregen, legt alles heel goed uit en heeft goede ideeen en adviezen.
Ik ben heel erg professioneel;-) geholpen en zou je zeker aanraden bij anderen!

Andreas, BEDANK!!

http://www.kramenmetsuus.nl

Wij hebben een klein...

Op 04-07-2016 door Natalja Ruinard

Wij hebben een kleine webwinkel op Prestashop. Van de een op de andere dag waren er een aantal dingen die niet meer werkten, waaronder het aanmaken van klant accounts en het inloggen door bestaande klanten. Niemand durfde zich aan dit probleem te wagen want ze hadden allemaal geen idee. Totdat ik contact legde met Andreas. Hij wist met gedegen onderzoek in kort tijdsbestek alle problemen op te lossen en dankzij hem is onze backoffice ook stukken sneller! Blij dat we hem benaderd hebben. Goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer kundige en aardige man en is niet bang om dingen uit te zoeken. Als we in de toekomst hulp nodig hebben met dingen of weer tegen problemen aan lopen, is hij de eerste en enige die we gaan benaderen!
Bedankt Andreas!

http://www.backontrackvoorpaarden.nl

Andreas heeft de afg...

Op 23-06-2016 door Helga

Andreas heeft de afgelopen jaren mijn oudere prestashop winkel onderhouden. Nu is net mijn compleet nieuwe winkel online! Ik ben superblij. Ik had veel wensen en ik bewonder Andreas om zijn geduld. Hij heeft steeds heel goed geluisterd naar wat ik wilde en elke keer afgestemd over de te kiezen oplossingen. Ik kan Webservice Avenue aan iedereen aanbevelen!
Zoals ik ook in andere reviews lees, zoekt hij voor elk probleem een oplossing en is hij ook helder als hij denkt dat iets niet of niet volledig op te lossen is; dan gaat het over keuzes maken. Hij denkt mee en zelfs vooruit; gebruikt zijn ervaring ook om tips te geven. Dank je wel Andreas

https://asterra.nl

Wat ben ik blij dat ...

Op 09-06-2016 door Nicky

Wat ben ik blij dat ik Andreas heb gevonden!
Na jaren ploeteren om mijn nieuwe webwinkel maar een beetje op orde te krijgen heeft hij het in 2 uurtjes voor elkaar gekregen.
Vriendelijke lieve man met kennis van zaken!
Dankzij hem kan ik eindelijk aan het einde van de zomer met mijn nieuwe Prestashop online.
Dank je wel Andreas!
Tot de volgende klus;-) ben bang dat ik u de komende jaren nog regelmatig nodig zal hebben.

http://www.nickyzbookz.nl

prestashop heeft af ...

Op 08-04-2016 door remus

prestashop heeft af en toe zo zijn perikelen en andreas weet echt alles van het pakket.
de service is top en de prijs is goed.

https://zeildoekshop.nl

Andreas doet al enig...

Op 07-04-2016 door Rosa

Andreas doet al enige jaren diverse Presta webshops voor ons (ons is Fitplein, inclusief bijbehorende shops). Vandaag is een nieuwe Presta multishop live gegaan (https://www.aqv-systems.nl). Andreas heeft in dit traject zijn specialisme weer bewezen. Afwisselend in de rollen adviseur, kartrekker, ontwikkelaar, uitvoerder, creatief genie heeft hij binnen 2 weken deze multishop omgeving gebouwd.

Andreas ontgaat eigenlijk niets. Werkelijk aan alles denkt hij op tijd en voert proactief nodig wat uitgevoerd moet worden. Heerlijk! Ik kan Andreas werkelijk aan iedereen aanbevelen! Jammer dat het rapportcijfer invullen ontbreekt, Andreas zou van mij een dikke 10 krijgen!

https://www.aqv-systems.nl

Andreas staat je bij...

Op 09-09-2015 door Lenie

Andreas staat je bij nacht en ontij, met raad en daad bij. Hij heeft hart voor de zaak, is geduldig en komt snel met een werkende oplossing! Je hebt ons een heleboel stress uit handen genomen tijdens het vernieuwen van onze webshop.

https://www.goedkoop-bloemschikken.nl

WebAvenue kon mij di...

Op 09-06-2015 door Rosa de S

WebAvenue kon mij direct helpen met een paar belangrijke Prestashop instellingen omtrent betalen en verzenden. Ik kwam er zelf niet uit. Nu kan ik mijn webshop openen. Bovendien werd er niks in rekening gebracht. Geweldige service!

http://www.sousacreative.nl

Na 10 jaar was onze ...

Op 15-05-2015 door Beautywaves

Na 10 jaar was onze prestashop versie dringend aan een update toe en een nieuwe volledig responsive template. Onze website hoster verwees ons naar Webservice Avenue, zeker omdat er nogal wat maatwerk bij kwam kijken. Webservice Avenue heeft dit gehele traject uitstekend uitgevoerd van de inventarisatie van wensen, het opzetten van een testomgeving, het vertalen van de nieuwe template tot de definitieve implementatie en evaluatie. Tijdens het gehele update traject hebben we een zeer prettig contact gehad en alle nieuwe functionaliteiten en issues werden helder uitgelegd en opgelost. Wij kunnen Webservice Avenue van harte aanbevelen voor al uw webshop zaken.

http://www.beautywaves.nl

Hoi Andreas,Nogmaa...

Op 31-01-2015 door Loes dekker

Hoi Andreas,
Nogmaals bedankt voor het maken van mijn website. Binnen een week was ie in de lucht!
Erg snel geholpen door jou. Ook werden mijn op en aanmerkingen snel aangepast.
Ik zou je zeker aanraden bij anderen.
Succes in je werk!

Groetjes loes dekker

http://www.loesdekkerkraamverzorging.nl

Webservice Avenue , USA 0.0 0.0 39 39 Wat ben ik blij met mijn nieuwe website!Al enige tijd ben ik bezig geweest om een website te laten maken maar zonder resultaat. Andreas heeft het heel snel voor elkaar gekregen,
Pagina
1234