Design & Aanpassing

Is uw webshop of website toe aan een nieuw of aangepast uiterlijk? Of wilt u bestaande functies aangepast hebben of nieuwe functies toevoegen? Of uw site updaten naar de nieuwste versie van PrestaShop of WordPress? Of een ander webshop of CMS platform overzetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Design
Aanpassingen
Update
Migratie
Tarieven

Design

Design
Webservice Avenue heeft het design van al veel webshops/sites aangepast. We bespreken eerst of het volstaat met aanpassingen aan de huidig gebruikte theme of dat het beter is om één van de vele beschikbare Premium themes als nieuwe basis te gebruiken.

PrestaShop Premium themes

Op de officiële Add-ons website van PrestaShop zijn uitstekende themes beschikbaar. Wij kunnen samen kijken welk theme het beste bij uw wensen aansluit en zonodig maken we aanpassingen aan de gekozen theme. Uiteraard kunt u zelf ook een theme van een andere bron aandragen. Daarbij zullen we onderzoeken of uw keuze geschikt is voor uw wensen en uw gebruikte PrestaShop versie.

WordPress Premium themes

Er zijn vele WordPress themes beschikbaar. Wij prefereren één van de Elegant Themes als basis. Deze themes ontwikkelaars staan hoog aangeschreven en hun ruime variatie van themes bieden veel extra functies en opties.

Themes van externe partijen vragen vaak nog extra werk, zoals het vertalen van Engelse teksten in het Nederlands. Daarnaast kan het zijn dat het uiterlijk van gebruikte plugins en modules ook aangepast moet worden aan het nieuw design. Wij kunnen uiteraard deze extra service leveren indien gewenst.

Aanpassingen

Aanpassingen
PrestaShop en WordPress hebben beiden zeer uitgebreide functionaliteit. Toch kan het zijn dat u functies aangepast of uitgebreid of nieuwe functies toegevoegd wilt hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Update

Update
Zowel PrestaShop als WordPress zijn redelijk eenvoudig bij te werken naar een nieuwere versie. Toch kunnen hierbij problemen ontstaan. Meestal komt dit dan doordat een plugin, module of theme niet compatibel is met de nieuwere versie. Ook kan het zijn dat eerdere aanpassingen niet meer goed werken na de update of zelfs problemen veroorzaken. Wij kunnen onderzoeken welke problemen mogelijk kunnen ontstaan en oplossingen aandragen en de gehele update procedure tot een goed einde brengen.

Migratie

Migratie
Niet tevreden over uw huidige webshop of website platform? Wellicht is uw site gebaseerd op een oud of ander platform dat niet voldoet aan uw wensen. Wij verzorgen graag de migratie naar PrestaShop of WordPress. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke gegevens van uw oude huidige site we kunnen overzetten.

Tarieven

De vergoedingen voor elk onderdeel van een opdracht en de totale kosten worden vóóraf duidelijk en inzichtelijk gecommuniceerd. Door dit fixed fee principe weet u vantevoren waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte hoge kosten. Ook hanteren wij de regel van “niet goed, geld terug“. Dus als het resultaat van (een deel van) de opdracht niet volgens afspraak is, worden de kosten (van dat deel) niet in rekening gebracht. Bij meerwerk wat niet binnen de overeengekomen opdracht valt, hanteren we een uurtarief van € 60,- excl. btw (€ 72,60 incl. 21% btw). Verder geven we duidelijk aan wat de verwachte oplevertijd is van een opdracht.