Hulp bij problemen

Hulp bij problemen

Ondervindt u problemen met uw PrestaShop webshop of WordPress website of vermoedt u dat uw site is gehackt? Wij staan paraat om u uit de brand te helpen!

Wij zijn zeer deskundig met beide platforms. Zo is het Webservice Avenue team aangesteld als moderator op het enige officiële PrestaShop forum en hebben wij al vele gebruikers geholpen met vragen en bij problemen.

 

Zeker bij webshops kunnen problemen dramatisch uitpakken; dit kan ertoe leiden dat potentiële klanten geen bestellingen meer kunnen of willen plaatsen! Onze deskundigheid maakt dat we snel de oorzaak kunnen achterhalen en adequaat problemen kunnen oplossen.

Voor minder dringende vragen of problemen kan het handig zijn om eerst het forum te raadplegen of daar een vraag te plaatsen. Het Webservice Avenue team is actief als moderator op het officiële PrestaShop forum onder de gebruikersnaam AKJV. Er is een grote kans dat u ons daar zult aantreffen als diegene die al een oplossing heeft gegeven voor een vergelijkbaar probleem of anders u met woord en daad bij zal staan bij uw vraag. Let wel: het forum is voornamelijk bedoeld voor hulp bij vragen over installatie en configuratie.

De links naar het Nederlandstalige deel van zowel het PrestaShop als het WordPress forum vindt u onderaan deze website.

Bij het onderzoeken en oplossen van problemen houden we rekening met de toegankelijkheid van uw site. Indien nodig zullen we zoveel mogelijk in de daluren de problemen oplossen. En uiteraard gaan we vertrouwelijk om met login, bezoekers en klanten informatie.

Tarieven

Na overleg en eventueel onderzoek van het probleem worden de kosten vóóraf duidelijk en inzichtelijk aangegeven. Door deze fixed fee principe weet u vantevoren waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte hoge kosten. Mochten we tegen meer problemem oplopen, dan wordt dit eerst doorgegeven en de extra kosten besproken voor het oplossen hiervan. Wij hanteren de regel van “niet goed, geld terug“. Dus als het resultaat van (een deel van) de opdracht niet volgens afspraak is, worden de kosten (van dat deel) niet in rekening gebracht. Verder geven we duidelijk aan wat de verwachte oplevertijd is van een opdracht. We hanteren we een uurtarief van € 60,- excl. btw (€ 72,60 incl. 21% btw) wanneer u meerwerk van ons verlangt wat niet binnen de overeengekomen opdracht valt.