Referenties

Plaats een referentie


Plaats een referentie
U kunt hier een reactie schrijven over uw ervaring met onze service. Vul hierbij alle velden in.
Zo'n verademing om m...

Op 23-01-2015 door Titi Tournier

Zo'n verademing om met iemand te werken die in 'kindertaal' moelijke (voor mij moeilijk in ieder geval) kwesties kan uit leggen! De 'follow up'' is zorgvuldig en snel. Geen loze beloftes, getreuzel of half werk bij Andreas.
Hij heeft een prachtige webwinkel verzorgd en denkt dat die van me af is. Maar ik zal hem af en toe toch moeten bellen als het weer even niet zo soepel loopt of als ik iemand wil spreken die kennis van zaken heeft.
Echt een fijne samenwerking.... en geduld van hier tot Tokyo! Bedankt Andreas!

http://gmz-collection.com/nl/

Na wat minder goede ...

Op 20-01-2015 door O. Blankestijn

Na wat minder goede ervaringen elders, bij Andreas van Webservice Avenue terecht gekomen. Wat een verademing. Nu in no time een mooie nieuwe site en de nieuwste PrestaShop versie. Zeer deskundig, waar je persoonlijk en met aandacht geholpen wordt. Ik hoefde zelfs niet te controleren of mijn wensen wel waren uitgevoerd, alles was probleemloos geregeld. Opvallend is zijn grote creativiteit om onhandige of lastige wensen op te lossen. Hij denkt goed met je mee om samen tot een nog beter resultaat te komen.

http://www.alcatronic.nl

Andreas is net als j...

Op 07-11-2014 door Edgar

Andreas is net als je favoriete vakantie adres wat je het liefst voor jezelf houd omdat je niet wil dat iedereen er heen gaat..
Maar ik gun hem veel leuke opdrachten dus hier mijn review..

Via Peter Verhaar en Marco kwam ik na meer dan 1 jaar zoeken, dubben en twijfelen bij Andreas terecht. Ik zag door de bomen het bos niet meer maar mijn shop is exact zoals ik wilde binnen 2 weken in de lucht! Alles werkt perfect en Andreas was zeer geduldig en kundig. Hij reageerde meteen op al mijn vragen en heeft heel goed meegedacht.
Kortom, ZEER tevreden en alles veel sneller en goedkoper dan gedacht.
Thanks Andreas!

http://www.voltstudio.nl

Via Google zijn wij ...

Op 24-09-2014 door Peter Verhaar

Via Google zijn wij in contact gekomen met Andreas van Webservice Avenue.
Hij heeft voor ons een zeer mooie webwinkel gemaakt die aan al onze wensen voldoet.
Wij raden iedereen Webservice Avenue zeker aan.
We zullen zeker in de toekomst nog beroep op hem doen.

http://www.goedkoopvuurwerk.nl

Bij het migreren van...

Op 26-06-2014 door Stripaaphans

Bij het migreren van een webshop naar een Prestashop-webshop houd je rekening met een pad vol beren en valkuilen.
Die zijn er ook, maar Andreas van Webservice Avenue heeft alle beren voor ons op de vlucht gejaagd en alle valkuilen vakkundig gedempt.
De meer dan uitstekende begeleiding, het prettige contact en zijn creatieve meedenken; het was allemaal veel meer dan waar we op gehoopt hadden.
We kunnen iedereen zijn diensten aanraden!

De Strip-Aap

http://www.stripaap.nl/catalog/

andreas heeft me gew...

Op 19-06-2014 door remus

andreas heeft me geweldig geholpen met mijn prestashop site. zoals iedere open source heeft ook prestashop wat perikelen. mijn database werkte niet goed achteraf was het de cache beneden uit zetten en de pscleaner module draaien.

wil je een shop op beginnen en je kiest voor presta laat hem dan de setup maken. ik hem het zelf gedaan maar wat kost het een hoop tijd en irritaties.

ik ben zeer tevreden. het is een aanrader.

http://zeildoekshop.nl

Andreas heeft de web...

Op 10-11-2013 door Henk

Andreas heeft de website van ons compleet nieuw opgezet, dit naar volle tevredenheid. Ook de updates en aanpassingen worden door hem gedaan.
Werkwijze van Andreas is helder en alles wordt naar onze wensen gedaan. Wij zijn zeer tevreden.

http://www.nedlandic.nl

Zoekend op internet ...

Op 04-11-2013 door Colin Hermsen

Zoekend op internet naar referenties voor prestashop migraties kwamen we WSavenue tegen. Sterk in communicatie en kennis. Onze website draaide alweer 2,5 jaar en was dus echt aan een migratie toe naar de laatste versie. Dit heeft WSavenue naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bijkomend voordeel is dat we ook zelf een aantal aspecten hebben kunnen doen, zodat alles ook in het financiele kader past. Complimenten we komen zeker terug. Dikke 10!

http://www.yaksports.nl

Na verschillende web...

Op 24-10-2013 door Bio Superfoods

Na verschillende webshopontwikkelaars te hebben vergeleken, hebben we uiteindelijk voor wsAvenue gekozen. Dit heeft geleid tot een mooi resultaat, gecombineerd met een prima samenwerking. Wij hebben Andreas ervaren als technisch erg sterk onderlegd, communicatief vaardig en een prettig persoon in de omgang. Problemen/onvolkomenheden werden snel en doeltreffend opgelost en er werd gedurende het hele traject meegedacht met de klant. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en de ondersteuning waren super. Wij raden wsAvenue dan ook van harte aan en bedanken hem bij deze nogmaals voor alles!

http://www.biosuperfoods.nl

Toen onze website kl...

Op 01-09-2013 door Saar's Brocante

Toen onze website klaar was bleken er nog een paar technische problemen te zijn en hadden we ook nog een paar wensen. We kwamen via onze sitebouwer bij Webservice Avenue terecht. Andreas heeft ons op deskundige wijze verder geholpen. Hij begreep prima wat wij wilden en heeft dat snel en deskundig geimplementeerd op onze site, tegen een acceptabele prijs. Wij bevelen Andreas zeer aan en bedanken hem voor zijn professionele aanpak. Groeten Jan en Hetty, Saar's Brocante.

http://www.saarsbrocante.nl

Webservice Avenue , USA 0.0 0.0 39 39 Wat ben ik blij met mijn nieuwe website!Al enige tijd ben ik bezig geweest om een website te laten maken maar zonder resultaat. Andreas heeft het heel snel voor elkaar gekregen,
Pagina
1234