Referenties

Plaats een referentie


Plaats een referentie
U kunt hier een reactie schrijven over uw ervaring met onze service. Vul hierbij alle velden in.
Andreas heeft voor m...

Op 30-05-2013 door Edy

Andreas heeft voor mij een mooie nieuwe site gemaakt en de nieuwste versie van PrestaShop geïnstalleerd. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Andreas heel goed met je meedenkt zonder je persoonlijke wensen te beïnvloeden. Zeer goede service op alle fronten en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Absoluut een aanrader! Bedankt Andreas.

http://www.aubreynatuurcosmetica.nl

Andreas heeft een he...

Op 13-05-2013 door J. Beute

Andreas heeft een herinstallatie en update gedaan voor de webshop (Prestashop) en wat layoutproblemen hersteld. Dit in zeer korte tijd. Zeer tevreden met het resultaat en beveel hem dan ook van harte aan.

http://www.mobileenergyshop.eu

Na veel puzzelen en ...

Op 28-02-2013 door Solar Garant

Na veel puzzelen en uitzoeken uiteindelijk er voor gekozen een aantal zaken uit te besteden.
Na even op google te zoeken kwam ik Andreas zijn website tegen
Web service avenue.

Dit is een echte aanrader mocht je problemen ondervinden bij Prestashop of andere zaken.

Andreas is een vriendelijk persoon en neemt ook de tijd met persoonlijke uitleg,heeft een uitstekende service en veel knowhow.

Wat dat betreft ben ik wel andere bedrijven tegengekomen, een echte toevoeging en ondersteuning voor nu en in de toekomst.

Thanks.

http://www.solargarant.nl/winkel

Via het PrestaShop f...

Op 11-02-2013 door Leo Karens

Via het PrestaShop forum ben ik in contact gekomen met Webservice Avenue. Ben zeer blij dat Andreas mij heeft kunnen helpen omdat ik de kennis niet heb en er niet meer uitkwam. Mijn eigen webhoster kon mij geen ondersteuning geven m.b.t. PrestaShop en liet mij aan mijn lot over. Ik mailde Webservice Avenue op zaterdag en kreeg een paar uur daarna al een reactie. Geweldige service en ondersteuning en kan iedereen Webservice Avenue van harte aanbevelen. Prijs is ook prima en een zeer snelle service. Ben zeer happy en blij met deze ondersteuning en zal er ook in de toekomst zeker een beroep op gaan doen. Andreas, nogmaals hartstikke bedankt en een dikke pluim. Groeten, Leo

http://www.detomaso-horloges.nl

Wij hebben de samenw...

Op 24-01-2013 door RL Showequipment / DJ Store

Wij hebben de samenwerking met Webservice Avenue als zeer prettig ervaren. De module Omnikassa is door Webservice Avenue zonder enige
problemen ingevoerd. Zeer goede service tegen een zeer goede prijs.
Hartelijk dank Webservice Avenue!

http://www.djstore.nl

Wij zijn Webservice ...

Op 12-12-2012 door Team CV-onderdelenshop

Wij zijn Webservice Avenue dankbaar voor alle hulp, de tomeloze inzet en het perfecte meedenken bij de creatie van onze nieuwe webshop.
Zoek je nog die echte service? Niet meer verder zoeken, je hebt het bij Webservice Avenue absoluut gevonden!

http://www.cv-onderdelenshop.nl

Wat een verademing o...

Op 26-10-2012 door Allesvoorinstallatie

Wat een verademing om een bedrijf als Webservice Avenue te vinden! Meeluisteren, meedenken, out-of-the box oplossingen aandragen, snelle response op vragen, zeer gunstige tarieven en (niet onbelangrijk): onze nieuwe niche-shop kan eerdaags dankzij de geweldige inspanningen van Webservice Avenue eindelijk online!

Wij kunnen webservice Avenue echt aan iedereen aanraden.

http://www.allesvoorinstallatie.nl

Via via ben ik in co...

Op 11-10-2012 door Lois Nieuwenhoven

Via via ben ik in contact gekomen met Webservice Avenue. Mijn huidige website bouwer kon mij niet helpen met het toevoegen van video's op mijn website op de manier hoe ik dat zou willen. Het kon alleen als ik daar veel voor zou bijbetalen. Webservice Avenue heeft die probleem binnen een uurtje opgelost en tegen voor een zeer aantrekkelijk tarief is mijn website nu toch zoals ik hem zou willen. Erg klantvriendelijk en ik ben blij met mijn nieuwe website bouwer!

http://www.loisnewmedia.nl

Via het forum van Pr...

Op 30-09-2012 door Vivo Verde

Via het forum van Prestashop kwam ik in contact met WebService Avenue. Hun service is fenomenaal! Op de korste keren waren mijn problemen opgelost, waardoor de webshop terug online kon. Moest ik ooit terug problemen hebben, of ik heb kennisen met problemen over Prestashop, ik raad iedereen WebService Avenue aan!

http://www.vivoverde.be

Wat een service hebb...

Op 20-09-2012 door louis

Wat een service hebben ze! totaal geen 9-5 mentaliteit.
ze hebben er verstand van, en ze hebben niet alleen mijn probleem opgelost.
maar ook verteld hoe je het anders moet doen. zodat ik het verder zelf kan doen.
dus een echte aanrader!

http://www.gsm-tablet.nl

Webservice Avenue , USA 0.0 0.0 39 39 Wat ben ik blij met mijn nieuwe website!Al enige tijd ben ik bezig geweest om een website te laten maken maar zonder resultaat. Andreas heeft het heel snel voor elkaar gekregen,
Pagina
1234